Slide background

För resultatet

är viktigast

Om oss

Vi specialiserar oss på kvalificerade kommunikationstjänster och framför allt kvalificerad mötesbokning. Resultera är ett ungt företag med en affärsidé om att leverera kvalité till ett oslagbart pris, vårt främsta uppdrag är att leverera tjänster som ger resultat, kombinerat med en attraktiv prissättning har vi en vision om att bli det självklara valet för dig när du skall välja samarbetspartner för de tjänster som vi tillhandahåller.

Vi som arbetar på Resultera har alla en bakgrund inom försäljning, men det finns även erfarenhet av att arbeta med och driva företag inom mötesbokning. Vi tror på att kvalificera vårt arbetsförfarande så långt det är möjligt för bästa möjliga resultat, men även att endast ta betalt för resultat, detta uppnår vi genom arbetsmodellen att endast ta betalt per genomfört möte vilket är en försäkran för både dig och oss om att ni inte bokas ut på möten där intresse inte finns.

Vi har heller ingen extra avgift för uppstart, nämnde vi att vi även har ett av de mest konkurrenskraftiga priserna som vi har sett på marknaden för kvalificerad mötesbokning?

Välkommen till Resultera, för resultatet är viktigast.

Nyhetsbrev

Registrera er för vårt nyhetsbrev som skickas ut månadsvis med aktuella erbjudanden. Era kontaktuppgifter behandlas med sekretess och lämnas inte ut under några omständigheter till tredje part.