Slide background

För resultatet

är viktigast

Mötesbokning

Mötesbokning är ett utmärkt alternativ för er som har ett behov av att komma i kontakt med beslutsfattare inom den bransch ni är verksamma, Resulteras tjänst kvalificerad mötesbokning hjälper er med just detta. Med kvalificerad mötesbokning menar vi att vi skiljer oss från många andra aktörer på marknaden genom att vi kvalificerar mötet i tre olika steg för att säkra ett så gott resultat som möjligt.

Vi börjar med en kvalificerad säkring av er målgrupp och de leads vi använder oss av, sedan går vi igenom ert säljmaterial och verksamhet för att säkra att vi översätter detta underlag till ett underlag som fungerar optimalt för mötesbokning.

Sist men inte minst arbetar vi efter affärsmodellen att endast ta betalt per genomfört möte, detta för att säkerställa att ni inte bokas ut hos en kund där intresse inte finns, vi vill bygga långvariga relationer med våra kunder och ser detta som ett viktigt verktyg för att kunna säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Anledningen till att de flesta verksamheter kan effektiviseras av tjänsten kvalificerad mötesbokning är att mötesbokningen ofta är en tids- och energikrävande uppgift, dessutom kan det även vara så att man gärna undviker att ringa kalla samtal och ser detta som ett nödvändigt ont för att få komma ut på ett möte och göra affärer. Därför kan det ofta vara ett bra alternativ att outsourca detta till en extern samarbetspartner som specialiserar sig på just detta, er säljstyrka får mer tid över till att befinna sig ute hos era potentiella kunder på färdigbokade möten vilket genererar fler affärer.

Välkommen att ta kontakt med oss idag och se hur vi kan hjälpa er optimera er försäljning!

Resultera, kvalificerad mötesbokning som ger resultat.

Nyhetsbrev

Registrera er för vårt nyhetsbrev som skickas ut månadsvis med aktuella erbjudanden. Era kontaktuppgifter behandlas med sekretess och lämnas inte ut under några omständigheter till tredje part.